perjantai 11. tammikuuta 2013

Niittejä

Jostain syystä niitit ovat alkaneet hiipiä takaisin vaatekaappiini. Kyllä, tykkäsin niistä joskus silloin 16-vuotiaana kun elin teinigoottiaikaani, mutta sen jälkeen ne ovat jääneet unohduksiin, tuntuneet välillä jopa mauttomiltakin. Viime syksynä kuitenkin löysin niitit uudelleen, en oikein muista että miten. Vähitellen, todennäköisesti olen bongannut jonkun vaatteen lehdestä ja katsonut että wau, tahtoo!

Sen jälkeen onkin kaappi saanut vähitellen uutta täytettä, neuleita, jakkuja, paitoja, mekkoja, yhdistävänä tekijänä niittejä ja ketjuja olkapäissä. Ja tykkään kovasti! Aluksi näitä joutui ulkomailta tilailemaan, mutta nyt talven mittaan Suomeenkin on tämä muoti alkanut saapua ja nähtävästi se ei ole poistunut, ainakaan kokonaan. Muutaman olen nimittäin vielä kevät mallistoista bongannut.

On timantteja ja ketjuja...
 
 Aluksi olin vähän epäileväinen tällaisten olkien suhteen, koska joissain vaatteissa ne saavat aikaan olkatoppausmaisen vaikutelman. Mutta eivät ne sitten näyttäneetkään yhtään niin hassuilta kuin pelkäsin, ainakin itselleni sopivat hyvin. Jos tämä villitys menee omalta kohdaltani jossain vaiheessa taas ohi, onpahan kirpparille sitten täytettä!

Syntymäpäivääni juhlin myöskin niittejä olalla.

Tänäänpä onkin hurja perjantai. Väsymys painaa, kun flunssa on vaivannut kohta kolmatta viikkoa. Taidanpa siis mennä saunan ja iltateen kautta aikaisin unille.

Vähän kuitenkin tein tyttöjen juttuja ja piristin itseäni uusilla kynsillä. Satunnaisesti mieli tekisi välillä rakennekynsiä, mutta en ole saanut aikaiseksi niitä ottaa. Nyt huomasin kynsipakkaukset, jossa on kynsien kärkiin kiinnitettäviä tippejä, sekä kahta erilaista ainetta jotka yhteisvaikutuksesta kovettuvat. Pakkohan tätä oli testata ja melkoisen kivat tuli, varmasti harjoittelulla saisi vieläkin kauniimmat! Pakkauksessa oli sekä ranskalaisia että luonnollisia jatkeita, itse päädyin nyt ranskalaiseen manikyyriin.



Ei kommentteja: