tiistai 1. tammikuuta 2013

Kevään odotus

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Joulu ja loma meni rauhallisissa merkeissä, kotona löhöillen ja rentoutuen. Ei siis myöskään mitään hurjia uuden vuoden bileitä, vaan illanistumista ystävien luona, tinaa valaen ja uudenvuoden taikoja tehden. ;) 

Joulun jälkeiset alennusmyynnitkin otin kerrankin yllättävän rauhallisesti, vaikka tulihan siellä toki käytyä. Ehkäpä koko joulun ajan kestänyt flunssa onnistui hieman minua rauhoittamaan. Mukaan tarttuneet tuotteet eivät luonnollisesti olleet alennuksessa kumpainenkaan, näin minulle muuten usein käy, kun menee shoppailemaan halpojen hintojen perässä, löydänkin sitten jotain muuta.

Cubuksesta mukaan lähtivät korkeavyötäröiset farkut, jotka olen jo aiemmin hyväksi havainnut. Itse nimittäin en lantiomallin housuista pidä ollenkaan, eivät omalle vartalotyypilleni niin hyvin istu. Lisäksi Onlysta löysin vahingossa (!) jo pitkään etsimäni suurehkon ristikaulakorun, jossa oli melkoisen pitkä ketju. Ristissä oli vielä mustia kiviä, ei kun vain paranee. Tällainen on ollut hakusessa jo pidempään, mutta ei ole etsiessä löytynyt. 



Milla -merkkiset farkut: Cubus, Pieces kaulakoru: Only

































Nähtävästi muotimaailma etenee samalla tahdilla kuin minä: heti joulun jälkeen aletaan odottaa kevättä. Tämän taas todisti välittömästi pyhien jälkeen postilaatikkoon saapunut H&M kevätkuvasto. Minullehan tämä sopii, mielestäni heti alkuvuodesta lumet joutaisivat pois ja kevään sopisi saapua. Nythän siellä on lauhaa, jospa se sieltä tulee. ;) 

Pikaisella vilkaisulla kevään muoti näytti mukavan värikkäältä, mutta aiheesta lisää kunhan siihen alan enemmän perehtymään, nyt kun on vähitellen palattava taas arkeen. 

Muutamia hankintoja minulla on mielessä, jotka koetan tänä vuonna toteuttaa.

-Trenssi. (Olisipas kätevä perustakki, mutta kun en ole mieleistäni vielä löytänyt.)
-Nahkahousut. (Aitoa nahkaa, ovat monikäyttöiset.)
-Musta arkimekko. (Sellainen monikäyttöinen jota voi yhdistellä legginseihin, sukkiksiin, asusteisiin... jälleen sopivaa ei ole löytynyt.)
-Vyötärökorsetti. (Tyylikäs asuste, vaikka nyt ei olekaan kyse teiniajoiltani palanneesta goottivillityksestä. Se nimittäin oikeasti tukee selkää ja minulla ompeluopiskelijana selkävaivoja on paljon. Ikä painaa? :) Koetan vain löytää omaan tyyliini sopivan.)

Nyt jännityksellä odottamaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan!

Uutta vuotta otettiin vastaan nuhaisena, harmaassa viiden punnan mekossa.
























Ei kommentteja: