maanantai 20. elokuuta 2012

Shoppailijan välipala

Shoppailu on tunnetusti rankkaa liikuntaa, ja sen lomassa voikin tulla melkoinen energiavaje. Onneksi väsynyt shoppailija voi mennä huilaamaan ja herkuttelemaan Spice Ice:n valikoimilla. Itse olen herkkujen perään, sen myönnän. Mutta Spice Ice tarjoaa herkuttelijoille aivan loistavan vaihtoehdon, nimittäin Frozen yogurt annokset, jotka sisältävät 20% aitoa jogurttia, maistuvat ihan pehmikseltä, mutta ovat huomattavasti jäätelöä terveellisempi vaihtoehto.
 
Valittavana on useita lisukkeita, niin suolaista kuin makeaakin. Annoksesta saa halutessaan helposti terveellisen välipalan. Itse valitsin täytteeksi hedelmiä ja tummaa suklaata, eikös suklaan terveysvaikutukset ole jo todistettu?

Mikä parasta, 100 grammaa sisältää kaloreita saman verran kuin banaani.

Jäden korvikkeeni kanssa myymäläpäällikkö suositteli chili-suklaa moccaa, ja yhdistelmä muuten toimi loistavasti. Voisi kuvitella että on hieman epäilyttävää laittaa chiliä kahvijuomaan, toki itsekin mietin että toimiiko se. Yhdistelmä oli kuitenkin erikoisuudestaan huolimatta hyvä, itse pidin kovasti. Jos ei ole kovin voimakkaiden makujen ystävä, kannattaa kuitenkin ehkä valita jotain miedompaa.

Vaikkakin suosittelen kokeilemaan chilijuomaa juurikin tuon Frozen yogurtin kanssa, maut sopivat yhteen loistavasti.

Mieheni oli myös mukana makutuomarina ja annokset olivat myös miehiseen makuun sopivia. Etenkin tuo chili-suklaajuoma sai häneltä kehuja.



Tämän jälkeen kummasti virkistynyt shoppailija jaksaa taas jatkaa!










Ei kommentteja: