torstai 28. kesäkuuta 2012

ALE, mikä ihana tekosyy

Tai olisi, jos en tänä vuonna olisi ollut ihan surkea ale-shoppailija. Yleensä alennusmyynti ja sen odotus tuo vähän saman fiiliksen, kuin joulun odotus lapsena. Kaupat ovat täynnä kaikkia ihanuuksia joita on tullut hypisteltyä pitkän aikaa ja sitten, kaikki on yhtäkkiä puoleen hintaan! Kunnon asiansa osaava shoppailija hyökkää kauppihin heti aamusta, että saa napattua parhaat alennustavarat päältä. Joitakin kokoja on jäljellä vain muutama kappale, jolloin parhaat viedään nopeasti päältä. Aamuvirkuilla on sekin etu puolellaan, että muutaman tunnin kuluttua kaupat täyttyvät hysteerisistä intoa puhkuvista shoppaajista, jonka jälkeen jopa kyynärpäätaktiikan voi joutua ottamaan käyttöön alennuksia metsästäessään. Mistäkö tiedän? Koska yleensä olen yksi näistä himoshoppaajista! 
Mutta en tänä vuonna, yritykseni käydä alennusmyynneissä on ollut suorastaan surkea. Oikeastaan ainut ale-löytöni oli vihreä toppi Vero Modasta, joka odotti minua rekissä 7,95 hintaisena, matkallani etsimään farkkuja. 
Korkkarin takana piilossa jotain, mikä ei kuulu joukkoon. ;)

Hakusessa oikeastaan olivat vain pillifarkut, en ollut niin onnekas että olisin ne alesta löytänyt. Se ei toisaalta ollut tänään kriteerinä, mielessä olivat Vero Modan värikkäät farkut. Oli muuten tuskaisen vaikeaa valita punaisten ja vihreiden väliltä. Tällä kertaa päädyin punaiseen, mutta ei minulla kyllä ihan sitä samaa vihreän sävyä vielä ole, joten voihan se olla, että palaan ne hakemaan jossakin vaiheessa...
Farkut Vero Moda.

Syy siihen miksi shoppailut ovat nyt jääneet vähemmälle, on se että perheemme täydentyi uudella jäsenellä. Tämä pikku riiviön takia Visa ei ole nyt vinkunut entiseen malliin. :) Ainakin tällä hetkellä kasvattaminen on täysipäiväistä työtä.
Nemo tykkäsi häiritä kuvauksia.

Tässä välissä saatan joutua tyydyttämään shoppailun himoa eläinkaupan puolella.


Ei kommentteja: